28. apr. 2015

Min kommende efterskole

Som sagt skal jeg på efterskole efter sommerferien. Der er mange efterskoler i Danmark, men det var faktisk ikke særlig svært for mig at vælge. Det skulle være noget med at rejse, og en efterskole hvor jeg kan få engelsk på højt niveau. Derudover skulle det gerne være en efterskole der havde et større udbud af linjefag end de helt traditionelle. Mange efterskoler er enten meget fokuseret på sport eller musik, eller også er de helt "almene". Jeg vil rigtigt gerne have dykkercertifikat - jeg elsker jo vand. Jeg startede med at google på efterskole rejser, og fandt denne:
rejse efterskole!!!. Say what, bliver bare ikke mere nice end det: På Ranum Efterskole er der 3 rejser om året til rejsemål over hele verden. Var jeg bare klar? Det tror jeg på. Men det blev endnu federe.
Jeg vil jo gerne have engelsk på højt niveau. No problem - Ranum Efterskole viser sig at være en international efterskole. Så jeg skal nok få øvet mit yndlingssprog, de har cambridge engelsk som fag på skolen. Og bare for at gøre godt endnu bedre, så gæt et profilfag... JA, selvfølgelig har de da efterskole dykning på programmet!!! Under mine søgninger fandt jeg også andre efterskoler, som slår på en international profil og rejser. Men ingen af disse virkede lige så seriøse på det som Ranum, og samtidig har Ranum det VILDE udbud af fag. Senere har jeg så også fundet ud af, at Ranum Efterskole på få år er blevet en af Danmarks største efterskoler. Ikke så mærkeligt! Vender tilbage med mere om min kommende efterskole. Inden da skal der lige fikses eksamen og holdes sidste skoledag. Og så var der vist også noget med en sommerferie...

Så er jeg blogger

Velkommen til min blog

Så hopper jeg på vognen med min egen blog. Om den bliver nice eller nederen må vi så se.

Jeg er helt vild med at rejse. så der kommer nok til at fylde meget herinde. Jeg er så heldig at have forældre som altid har rejst meget. Jeg er i hele taget vild med fede oplevelser. Vi har kun et liv, så lev det!. Min blog skal også bruges til at fortælle om mit næste skoleår. Nu står den lige på eksamen og sidste skoledag, og så rykker jeg på efterskole!!!. Det bliver nok også en fed oplevelse - mere om det senere.