31. aug. 2015

MTV awards 2015: Taylor Swift is the queen !!!!

-Smukke Taylor ifm. nomineringen til årets awards 2015 er og bliver den skønne Taylors år. Hendes fantastiske og udsolgte 1989 turne - som jeg var så heldig at være en del af i Hyde Park - blev her i weekenden afløst af MTV awards.
-Taylor poserer inden hun går ind og rydder bordet for moonmen... MTV awards blev endnu en understregning af, at Taylor er "the queen of music" i disse år. Hun vandt 4 awards - vigtigst af alt vandt hun (selvfølgelig) prisen for årets musikvideo med Bad Blood - den er jo også AWESOME. Den fedeste musikvideo i årevis:
Som altid når gudesmukke Taylor taler, faldt der også guldkorn af ved denne lejlighed. Hun takkede for årets musikvideo med dette skønne citat:
"I'm just happy that in 2015 we live in a world where boys can play princesses and girls can play soldiers,"
Så hvad kunne være mere passende, end at "krone Taylor":
Tay, we love you

21. aug. 2015

dejlig start på Ranum Efterskole

Så er jeg tilbage i Randers for et par dage, inden jeg atter drager "hjem" til landets fedeste efterskole. Det er gået sygt stærkt de sidste par ugers tid, og alle sommerfuglene i maven inden opstart er væk for længe siden. Efterskolelivet startede søndag den 9. august, og da alle elever havde "blive-weekend" i forlængelse af introugen er de sidste næste 14 dage gået på Ranum Efterskole. Introugen gik især med at lære hinanden og området at kende. Vi har blandt andet haft orienteringsløb - Tour de Nærområde, haft brandøvelse og haft undervisning i at være sande gentlemen (mens pigerne holdt ladies night). Som afslutning på introugen holdt vi temafest - FARVER. Det var helt vildt hyggeligt, vi er jo delt op i vores kontaktgrupper og hver gruppe skulle så stå for en præsentation af os selv, borddækning af vores bord og et vers til en sang som så blev fælles. Det var en virkelig nice aften, som også indeholdt Awardshowet i festsalen med elevmusik indslag, præmiering af flotteste udklædning, borde og mest kreative kontaktgruppe. Bagefter var der musik, dans og rodeotyrridning i skolegården! Mit foreløbige indtryk af det hele: Ranum Efterskole er den bedste af alle landets efterskoler! Her lidt billeder fra introugen:

13. aug. 2015

Så startede året på Ranum Efterskole

Var nærmest lige blevt færdig med at pakke ud efter ferien i Alanya, da det blev tiden at finde "efterskole pakkelisten" frem. Pludselig var det nu... Selvom jeg hele tiden har glædet mig, skal jeg da ikke sige andet end at der var sommerfugle i maven - på den onde klinge, som første dag rykkede nærmere.
Søndag den 9. august blev dagen, hvor jeg flyttede hjemmefra første gang. Jeg tror aldrig jeg vil glemme dagen. Det var fantastisk vejr, og der var samlet 440 mennesker på "mit nye domicil". Bortset fra da jeg afleverede min elskede telefon (for en hel uge!), var det hele simpelthen så spændende at tiden fløj afsted. OK så, det var også en smule hårdt at sige farvel til familien - blev ikke bedre af en grædende mor og en far med tårer i øjnene...
Det er lidt vildt, men jeg er nu helt officielt igang med mit år på Ranum Efterskole. Det skal nok blive awesome! Jeg vil senere lave lidt updates om de ting vi har lavet i intro-ugen. Se også med på efterskolen eller på de sociale medier, som Ranum Efterskole benytter meget.